ÖNCE DOĞRU HEDEF BELİRLENİR!

Gelecekte başarılı olmanın sırrı doğru hedef belirlemektir. Belirlenen doğru hedefe ulaşmak için doğru programlarla hazırlanmak ve iyi öğretmenlerden eğitim almak gerekir.

Sercan Şahin Okullarında öğrenciler, geleceğe hazırlanırken önce ilgi alanları ve yetenekleri belirlenir.  Sonra da ilgi alanları ve yeteneklerine uygun bir eğitim süreci başlar. Başarının sürekliliği planlı çalışma ile sağlanır. Sınav haftalarında uygulanan ortak sınavlar uzman eğitimcilerimiz tarafından özenle hazırlanıp uygulanır ve değerlendirilir. Bu testler sonrasında belirlenen eksikler küçük gruplar halinde veya bireysel iyileştirme çalışmaları ile tamamlanır. Bu sayede öğrencilerimizin belirlediklerini hedeflerine ulaşmaları sağlanır.

LİSE EĞİTİM SİSTEMİMİZ

Lise eğitiminde yabancı dil eğitimi ağırlıklı, Üniversite sınavı odaklı bireye özel bir eğitim programı uyguluyoruz. Öğrencilerimizin üniversite sınavının yanı sıra, üniversite hayatına ve gelecekteki iş hayatına da hazır olmaları için gereken tüm hassasiyeti gösteriyoruz.