SERCAN ŞAHİN

Meslek yaşamına başladığı 2004 yılından bugüne kadar binlerce öğrenciyi üniversiteye (sınavlara)  hazırlayan matematik öğretmeni Sercan Şahin, 1981 yılında Bursa’da doğdu.

İlkokulu 1987-1992 yılları arasında İstiklal İlkokulu’nda okuyan Sercan Şahin, Ortaokul ve Lise öğrenimini Bursa Anadolu Lisesi’nde 1992-1999 yılları arasında tamamladı.

2004 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İngilizce Matematik Bölümü’nü bitiren Sercan Şahin, üniversite eğitiminin ardından meslek yaşamına atılarak önemli eğitim kurumlarında matematik öğretmeni olarak çalıştı.

Hazırladığı çok sayıda kitap ve dergi ile matematik alanında gençlerin eğitimine katkı sunan genç eğitimci Sercan Şahin, 2006-2008 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi matematik bölümünde Diferansiyel Geometri alanında yüksek lisans yaptı.